Eco Archive käyttöliittymä uudistuu

Uudistamme vuoden 2018 aikana Eco Archive käyttöliittymän. EcoOnline on tänään avannut uuden ja käyttäjäystävällisemmän lukukäyttäjien näkymän, sisältäen uudistetun tuotehaun ja -näkymän sekä etikettien tulostuksen.

EcoOnlinen tuotteiden avulla kemikaalien hallinta on helppoa – sinun ei tarvitse olla kemisti tai insinööri käyttääksesi ohjelmiamme.

Vain muutamalla klikkauksella voit valita sinulle tärkeät tiedot. Ja kun tarvitset tarkempia tietoja tietystä tuotteesta, voit nopeasti avata käyttöturvallisuustiedotteen ja turvaohjeen.

Voit tallentaa suosikkipaikkasi yhdellä klikkauksella ja näet listalla viimeeksi vieraillut paikat. Näet käyttöpaikkasi myös kemikaalilistassa samalla kertaa.

Uuden käyttäliittymän näkymää on helppo muokata – voit luoda oman näkymän sen mukaan, mitä tietoja tarvitset.

EcoOnlinen tuotteiden avulla voit varmistaa tarpeellisten lain vaatimien ja turvallisuutta edistävien toimenpiteiden sekä käytäntöjen noudattamisen. Tämä suojaa sekä terveyttä, että ympäristöä.

Uudistetun käyttöliittymän tärkeimmät ominaisuudet

  • Intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen navigointi
  • Uudistettu etikettien tulostus
  • Nopea pääsy aiempiin hakutuloksiin
  • Näytettävien tietojen näkyvyyden säätäminen
  • Dokumenttien haku ja selaus muutamalla klikkauksella

Lukukäyttäjien näkymään pääsevät myös pääkäyttäjät. Vanha käyttöliittymä säilyy  rinnalla, kunnes uusi käyttöliittymä on kaikille tuttu.

Aiemmin kerroimme myös uudesta mobiilisovelluksesta, jonka avulla sinulla on pääsy kemikaalirekisteriisi missä ja milloin vain.

Uutisarkisto

Ilmainen tuotekokeilu

Haluatko kokeilla Eco Archive järjestelmää veloituksetta?

Tilaa uutiskirjeemme