Haluamme auttaa sinua turvallisemman työympäristön luomisesssa.
Täältä löydät hyödyllisiä vinkkejä kemikaaliturvallisuutesi kehittämiseen sekä kemikaalivarastosi hallintaan.
CLP-asetus on vaarallisten aineiden ja seosten luokitusta, merkintöjä ja pakkaamista koskeva lainsäädäntö. Vaaroista tiedotetaan vaaramerkinnöin, tiedätkö sinä mitä eri merkinnät…
Good data, bad data, big data?
Kosteat ja lämpimät kylpylätilat ovat työturvallisuuden kannalta haasteellisia paikkoja. Työnantajien lisäksi myös kävijät voivat vaikuttaa kylpylätyöntekijöiden hyvinvointiin monella tavalla.
Lataa helppolukuinen opas 10 terveydelle vaarallisesta kemikaalista.
Lataa helppolukuinen opas kemikaalien riskinarvioinnin 5 askeleesta.
Lataa helppolukuinen infograafi terveydelle vaarallisista kemikaaleista.
Ammattipuhdistusaineet loistavat, kun tarvitaan hyviä tuloksia, mutta tuovat työpaikoille myös kemikaaleihin liittyviä vaaroja.
Ihanaa, kesä! Vaikka lämmin vuodenaika saapui tänä vuonna monien iloksi aikaisin Suomeen, vielä ennen heinäkuun helteitä ja kesälomakautta ehtii uhrata…
Riskien tunnistaminen ja arviointi on lähtökohta kemikaalien turvalliselle käytölle ja haittojen torjunnalle työpaikoilla.
Lataa ilmainen opas siitä, mitä tehdä kun vastaanotat käyttöturvallisuustiedotteen johon on liitetty altistumisskenaario.
Työntekijöiden ja ympäristön suojeleminen kemiallisilta altisteilta ja kemikaalien aiheuttamilta onnettomuuksilta on yksi työnantajien haastavimmista työsuojelutehtävistä ja koskee lähes kaikkia työpaikkoja…
Lataa helppolukuinen opas käyttöturvallisuustiedotteen 7 tärkeimmästä kohdasta.
Kemikaalien käyttäjien muistilista suojainten tarkistamiseksi.
Vaarallisimmat kemikaalit poistuvat hitaasti käytöstä ja kierrosta.
Kemikaali- ja työturvallisuuslainsäädäntö asettavat toiminnanharjoittajille useita velvoitteita ihmisten ja ympäristön suojelemiseksi vaarallisilta kemikaaleilta - toiminnan laajuudesta riippumatta.
Movember-kampanja on vuodesta 2003 lähtien lisännyt tietoisuutta miesten terveysongelmista, kuten eturauhassyövästä ja mielenterveysongelmista.
Euroopan kemikaalivirasto ECHA ylläpitää SVHC-listaa eli kandidaattilistaa erityistä huolta aiheuttavista aineista.