Summa Equity osti enemmistön EcoOnlinen osakekannasta

"EcoOnline on paras mahdollinen ohjelmistoratkaisu pohjoismaisilla markkinoilla ja olemme vakuuttuneita johtoryhmän kyvystä kehittää ja kasvattaa tätä liiketoimintaa", toteaa Summa Equityn osakas Christian Melby.

Kauppa toteutettiin hankkimalla olemassa olevien osakkeenomistajien osakkeita sekä 22M Norjan kruunun osakeannilla. Kaupan jälkeen Summa Equity omistaa 69% osakkeista, Viking Venture 23% ja loput 8% pysyvät johdon ja työntekijöiden omistuksessa.

Summa Equityn osakas, Christian Melby on jo ehtinyt tutustua EcoOnlineen yrityksenä sekä sen asiakkaiden haasteisiin.

“Lähes kaikilla toimialoilla on käytössä kemikaaleja ja siksi yritysten on noudatettava yleistä lainsäädäntöä, jolla varmistetaan työntekijöiden terveys ja turvallisuus työpaikalla. Useat yritykset eivät kuitenkaan hallitse kemikaalejaan riittävästi tai turvallisesti tällä hetkellä – uskomme, että EcoOnlinen tarjoamat ratkaisut helpottavat tätä haastetta. EcoOnline on paras mahdollinen ohjelmistoratkaisu pohjoismaisilla markkinoilla ja olemme vakuuttuneita johtoryhmän kyvystä kehittää ja kasvattaa tätä liiketoimintaa. Tulemme laajentamaan toimintaa Pohjoismaiden lisäksi myös muille valikoiduille alueille”, Melby toteaa.

EcoOnline odottaa globaalisti kehittyvän lainsäädännön ja lisääntyvän säätelyn, sekä ympäristötietoisuuden kasvun yrityksissä lisäävän kiinnostusta kemikaalien hallintaan.

EcoOnlinen toimitusjohtaja Øyvind Robert Thorsen uskoo, että on tullut aika laajentaa liiketoimintaa Euroopan markkinoilla.

“Summa Equityn ja Viking Venturen rahoituksen sekä heidän EcoOnlineen sitoutumisen ansiosta pystymme jatkamaan kasvustrategiaamme ja tuomaan ratkaisujamme markkinoille, joilla on suuri potentiaali ohjelmistojemme käyttöönottoon. Tavoitteemme on tulla johtavaksi terveyden, turvallisuuden ja ympäristötiedon ratkaisujen tarjoajaksi Euroopassa, ja auttaa yrityksiä ymmärtämään sekä kehittämään omaa kemikaaliturvallisuuttaan”, sanoo Thorsen.

Julkaisuvapaa ja tarkempi tiedote kaupasta löytyy täältä.

Uutisarkisto

Tilaa uutiskirjeemme