Nikolas Hiltunen

Työntekijäesittelyssä: Nikolas Hiltunen, Account Manager

Nikolas Hiltunen on työskennellyt EcoOnlinen Espoon toimistolla kemikaalidokumentaation hallinnan tuotteiden parissa jo kolmen vuoden ajan. Hämeenlinnasta kotoisin oleva iloinen ja hymyilevä myynnin ammattilainen nauttii työssään erityisesti asiakkaiden haasteiden ratkomisesta ja kemikaaliturvallisuuden työkalujen kehittämisestä – onnistuneen työpäivän peruspilarina on myös uuden oppiminen, sillä ala ja kemikaalitietoisuus ympärillämme kehittyy koko ajan.

Toimin EcoOnlinella rakentuvassa Customer Success -organisaatiossa asiakasyritystemme sopimusyhteyshenkilönä pilvipalvelutuotteidemme tehokkaassa hyödyntämisessä. Työssäni haluan varmistaa, että asiakkaamme saavat täyden hyödyn irti tuotteistamme kaikilla organisaation eri tasoilla – käyttäjistä esimiehiin ja aina johtoa myöten. Pyrin jakamaan ja soveltamaan hyviksi havaittuja toimintamalleja tuotteisiimme liittyen ja tukemaan kunkin asiakkaan yksilöllisiä prosesseja.

Nikolas on innokas futari ja fanittaa erityisesti Italiaa – hän pelaa itsekin jalkapalloa Helsingin 4. divarin Gnistan/Ogelissa. Urheilullisen miehen voi tavata jalkapallokenttien lisäksi frisbeegolfradalla ja kalavesien ääreltä. Mökkeily ja matkustaminen ovat myös lähellä sydäntä ja omien sanojensa mukaan videopelien parissa kuluu luvattoman paljon vapaa-aikaa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai niiden hyödyntämisestä omassa yrityksessäsi, ota yhteys Nikolakseen!

Nikolas Hiltunen | Puh. 040 835 3350 | nikolas.hiltunen@ecoonline.com


Kuva ja haastattelu: Sari Katainen

Uutisarkisto

Tilaa uutiskirjeemme