Marianne Pihlava

Työntekijäesittelyssä: Marianne Pihlava, Service and Training Manager

Marianne Pihlava

Marianne Pihlava on työskennellyt EcoOnlinessa jo neljä vuotta, nykyisenä työnkuvanaan Service and Training Manager – hän toimii siten yhteyshenkilönä asiakasprojekteissa, tuotetukena asiakaspalvelussa sekä kouluttaa asiakkaita tuotteidemme käytössä. Työpäivät vaihtelevat paljon sen mukaan, missä hän milloinkin on – kouluttamassa tai toimistolla.

“Pidän koulutuksia asiakkaidemme omissa tiloissa sähköisen kemikaalirekisterin käytöstä sekä myös luokkahuonekoulutuksia, joissa tutustutaan kemikaalirekisterin käyttöön. Toimistolla rakennan asiakkaidemme rekistereitä hakemalla ja viemällä niihin käyttöturvallisuustiedotteita, ylläpidän käyttöturvallisuustiedotekantaamme sekä vastaan asiakkaidemme yhteydenottopyyntöihin.”

Asiakkaiden kanssa käydyt keskustelut, esimerkiksi ongelmista käyttöturvallisuustiedotteiden hallinnan suhteen tai kuinka he hyödyntävät sähköistä kemikaalirekisteriä työssään, ovat arvokkaita. Niistä saa aina sitä aitoa intoa ja tärkeyttä tekemäämme työhön, ne auttavat kehittämään tuotteitamme sekä sen myötä koko alaa. Kehitysideat ja toiveet uusista ominaisuuksista tuotteissamme ovatkin aina tervetulleita!

Tiivistahtisen työn ohella Marianne rentoutuu koiraharrastusten, kuten tokon ja rallytokon parissa. Hänet voi myös tavata vaellusreiteiltä tai elokuvien parista.

Marianne Pihlava | Puh. 044 560 5473 | marianne.pihlava@ecoonline.com


Kuva ja haastattelu: Sari Katainen

Uutisarkisto

Osallistu koulutuksiimme

Täältä löydät tulevat koulutuksemme ja seminaarit. Kouluttajamme opastavat sinut alkuun kemikaalitiedon hallinnassa.

Tilaa uutiskirjeemme