LITIUM-IATA seminaari 1.2.2018

EcoOnline on mukana Suomen Turvaprojektit Oy:n järjestämässä LITIUM-IATA seminaarissa helmikuun ensimmäisenä päivänä Suomen ilmailumuseossa Vantaalla.

IATA

Kansainvälisiä ilmakuljetuksia säätelevät IATA-DGR-määräykset, jotka perustuvat kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön ICAOn teknisiin eli ICAO-TI-määräyksiin. Ilmakuljetusmääräysten rakenne vaarallisten aineiden luokkien osalta on pääasiassa samanlainen kuin muissakin kuljetusmääräyksissä, mutta niiden muu kokonaissisältö ja kattavuus on tiukempi. Mm. valtio- ja lento-operaattorikohtaisia määräyksiä  eli variaatioita on olemassa paljon ja muutamat ovat hyvinkin yksityiskohtaisia. Vuonna 2018 on voimassa IATA-DGR:stä painos numero 59.

Suomen Turvaprojektit Oy:n järjestämässä LITIUM-IATA seminaarissa käydään läpi uusimpaan painokseen tehdyt muutokset, litium-akkujen lähettämiseen ja kuljettamiseen liittyvät haasteet sekä käyttöturvallisuustiedotteisiin liittyvät vaatimukset.

Aika: torstai 1.2.2018 klo 9-13

Paikka: Suomen ilmailumuseon auditorio, Karhumäentie 12 (Tietotie 3), Vantaa

Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä. Osallistuminen seminaariin on maksuton.


Suomen Turvaprojektit Oy (Finsecpro) on vuonna 1994 perustettu turvatarkastuksiin, turvallisuuskoulutukseen, turvallisuuskonsultointiin ja maahantuontiin erikoistunut yritys sekä kansainvälisen ilmakuljetusjärjestö IATA:n strateginen kumppani. Yritys tuottaa vaarallisten aineiden ilmakuljetuskoulutusta IATA-DGR:n ja ICAO-TI:n mukaisesti – sekä myös DGR-konsultointia ja DGR-asiantuntijapalveluita.

Uutisarkisto

Ilmainen tuotekokeilu

Haluatko kokeilla Eco Archive järjestelmää veloituksetta?

Tilaa uutiskirjeemme