Riskinkartoitus – uusi ominaisuus Eco Archivessa

Riskinarviointi mielletään usein haasteelliseksi tai vaikeaksi tehdä. Uudella riskinkartoitus-ominaisuudella kartoitat riskit helposti ja nopeasti ennen täydellistä riskinarviointia.

Riskinkartoitus

Kemikaalien aiheuttamien vaarojen vähentämiseksi työpaikoilla, yritysten on kartoitettava olemassa olevat riskit. Riskinarviointi mielletään usein haasteelliseksi tai vaikeaksi tehdä. EcoOnline on luonut nyt Eco Archiveen uuden ominaisuuden, riskinkartoituksen, jonka avulla saadaan nopeasti ja helposti katsaus oman kemikaalivaraston tuotteiden riskeihin ennen täydellisen riskinarvioinnin tekoa. Riskinkartoitus kertoo vain muutaman kohdan täyttämällä, mitkä tuotteet on asetettava seurantaan ja minkä kemikaalien kohdalla riskit ovat vähäiset. Raporttien avulla pystytään myös seuraamaan työpaikan terveys- ja turvallisuusriskejä ja pitämään ne alhaisella tasolla.

Riskinkartoituksen avulla saat siis nopean katsauksen kemikaalivarastoosi – minkä tuotteiden kanssa tulee olla erityisen varovainen tai jopa korvata ne toisella tuotteella. Riskinkartoitus auttaa myös työpaikan hankinnoista vastaavia henkilöitä arvioimaan tuotteiden riskejä jo ennen niiden hankintaa. On kuitenkin ensiarvoisen tärkeää muistaa, että kyseessä on riskinkartoitus – ei täydellinen riskinarviointi. Kartoitus antaa yleiskatsauksen, täydellisellä riskinarvioinnilla saadaan kokonaiskuva kemikaalien riskeistä. Työympäristössä voi olla riskejä, joita kartoitus ei ota huomioon samalla tavoin kuin riskinarviointi.

Haluatko lisätietoja Eco Archivesta tai riskinkartoituksesta? Ota meihin yhteyttä!

Voit myös kokeilla Eco Archivea ilmaiseksi – lisätiedot täältä.

Uutisarkisto

Ilmainen tuotekokeilu

Haluatko kokeilla Eco Archive järjestelmää veloituksetta?

Tilaa uutiskirjeemme