Kemikaalirekisteri aina mukanasi

EcoOnline lanseeraa täysin uudenlaisen sovelluksen, jonka avulla sinulla on pääsy kemikaalirekisteriisi missä ja milloin vain.

App for Eco Archive

Uudella Eco Archive -sovelluksella sinulla on suora pääsy kemikaalirekisteriisi matkapuhelimellasi tai tabletilla. Näin sinulla on käytössäsi ajan tasalla olevat tiedot yrityksesi kemikaaleista ja onnettomuustilanteessa ensiapu- ja torjuntaohjeet ovat vain muutaman klikkauksen takana.

Voit etsiä omia käyttöturvallisuustiedotteitasi nopealla hakutoiminnolla. Lisäksi voit etsiä uusia tuotteita ja lisätä ne suoraan kemikaalirekisteriisi.

Sovelluksen avulla pääset myös helposti eri käyttöpaikkoihin, voit luoda omat suosikkipaikkasi sekä näet viimeeksi vieraillut paikat.

Voit suodattaa kemikaalilistasta tuotteita esimerkiksi niiden käyttöpaikan tai vaaraominaisuuksien mukaan.

Skannaa ja löydä

Halutessasi tietää mitä kemikaaleja on lisätty tiettyyn paikkaan, voit skannata QR-koodin ja pääset suoraan kyseisen käyttöpaikan kemikaaleihin.

Nopea sovelluksen avaus

Käyttääksesi Eco Archive -sovellusta, sinulla tulee olla voimassa oleva EcoOnlinen käyttösopimus. Sovellus muistaa kirjautumistietosi ensimmäisen käyttökerran jälkeen – sinun ei siis tarvitse kirjautua aina uudelleen avatessasi sovelluksen.

Lyhyesti sanottuna – kaikki tarvitsemasi tieto – aina saatavilla älylaitteessasi.


Tarvitsetko voimassa olevan käyttäjätunnuksen ja salasanan tai haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä.

Lataa sovellus Apple Storesta tai Google Playsta.

Lataa sovellus Google PlaystaLataa sovellus Apple Storesta

Uutisarkisto

Tilaa uutiskirjeemme