Henna Rosilo

Työntekijäesittelyssä: Henna Rosilo, Support Consultant

Support Consultant Henna Rosilo on ollut talossa vasta vajaan vuoden, mutta on todellinen monitaituri. Henna vastaa EcoOnlinessa asiakasprojekteista ja ratkoo asiakkaiden pulmia tuotetuessa. Lisäksi hän toimii puhujana EcoOnlinen seminaareissa ja tuottaa kemikaalilainsäädäntöön ja kemikaalien turvalliseen käyttöön liittyvää sisältöä sekä asiakkaidemme että omien työntekijöidemme tarpeisiin.

Parasta työssä on jatkuva uuden oppiminen ja asiakkaiden tosielämän, toisinaan haastavienkin ongelmien ratkominen. On myös aina hienoa nähdä miten tekemämme työ oikeasti auttaa asiakkaitamme hallitsemaan kemikaalejaan paremmin ja kehittämään työturvallisuutta.

Hennan mielestä hyvissä työpäivissä onkin sopivassa suhteessa asiakkaillemme tärkeää rutiinityötä, uusien asioiden pohdintaa ja käsittelyä helposti ymmärrettävään muotoon sekä yhdessä tekemistä kollegoiden kanssa. Toimistotyön vastapainona Hennan löytää vapaa-ajalla joogasalilta, kahvakuulan äärestä tai lenkkipolulta. Rentoutumiseen oivana keinona toimii sohvaelämä keskeneräisen neuleen, kirjan tai teekupin seurassa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai kemikaalien turvallisesta käytöstä, ota yhteys Hennaan!

Henna Rosilo | henna.rosilo@ecoonline.com


Kuva ja haastattelu: Sari Katainen

Uutisarkisto

Tilaa uutiskirjeemme