Uudistettu etikettien tulostus

Uudistetulla ja helppokäyttöisellä tulostustoiminnolla voidaan luoda erikokoisia etikettejä, muokata niissä olevaa tekstiä sekä kuvakkeita.

Uudistetun toiminnon avulla voidaan luoda eri kokoisia etikettejä, lisätä tai muokata tekstiä sekä säätää fontti- ja kuvakokoa. Etikettien luomista helpottamaan moduulista löytyy myös esikatselu, josta nähdään muutokset samantien niitä tehdessä. Toiminnon avulla etiketteihin saadaan CLP-asetusten mukaiset kuvakkeet ja sisällön muotoilut. Saat myös automaattisesti varoituksen, mikäli kuvakkeet ovat liian pieniä. Tiedot etiketteihin tulevat käyttöturvallisuustiedotteista. Kun käyttöturvallisuustiedotteista on tehty eri kieliversiot, voidaan samaan etikettiin hakea teksti useilla eri kielillä.

Uudistetulla toiminnolla voidaan tehdä useita etikettejä yhdelle tulostusarkille. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli sinulla on eri etikettejä eri määriä, voidaan ne kaikki liittää yhdelle ja samalle tulostusarkille – näin tehostetaan etikettiarkkien kokonaiskäyttöä ja säästetään kustannuksissa.

Toiminto on käytössä heti kun avaat tuotetiedot Eco Archivessa.

Uutisarkisto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää tai onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä – Autamme mielellämme.

Tilaa uutiskirjeemme