EcoOnline

EcoOnline tarjoaa ohjelmistot ja asiantuntijapalvelut kemikaalidokumentaation ja työturvallisuuden hallintaan työpaikoille. Yrityksemme ohjelmistoja käyttää jo yli 4000 tyytyväistä asiakasta. Yritys on perustettu vuonna 2000 Norjassa, josta konsepti rantautui Suomeen vuonna 2011. EcoOnlinen maayhtiöt sijaitsevatkin Suomen lisäksi Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Yrityksemme työllistää kokonaisuudessaan hieman vajaa 200 henkeä.

 

EcoOnline tapahtumissa mukana!

 

Mitä me teemme?

EcoOnline kehittää kemikaalidokumentaation hallinnan ratkaisuja ja palveluja kemikaalien valmistajille, maahantuojille, jakelijoille ja loppukäyttäjille. Pilvipohjaiset järjestelmämme ja konseptimme ovat ainutlaatuisia – ne yhdistävät kaikki toimitusketjun osapuolet samaan kemikaalitietokantaan, jonka avulla tarpeellinen tieto kulkee eri osapuolten välillä tehokkaasti ja reaaliaikaisesti. Vuoden 2018 alussa ostimme työturvallisuuden asiantuntija- ja ohjelmistotalo 3T Ratkaisut Oy:n ja pystyy näin jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme palveluja ja järjestelmiä, jotka kattavat kemikaaliturvallisuuden lisäksi työturvallisuuden ja -terveyden sekä laatu- ja ympäristöasioiden hallinnan.

Kasvu

EcoOnline kasvaa yrityksenä koko ajan – niin Suomessa kuin globaalisti. Lisäksi viimeisen kolmen vuoden aikana Suomessa tapahtuneen merkittävän kasvun tuloksena ja tunnustuksena, EcoOnlinelle myönnettiin  Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti ja ansaitsimme paikkamme Kasvaja-yrityksenä.

Katso täältä video konseptistamme.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää tai onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä – Autamme mielellämme.

Tilaa uutiskirjeemme