EcoOnline osti 3T Ratkaisut Oy:n

EcoOnline laajentaa palvelutarjontaansa ja on ostanut työturvallisuuden asiantuntija- ja ohjelmistotalo 3T Ratkaisut Oy:n koko osakekannan.

Heikki Laitinen ja Marko Vuorinen, 3T Ratkaisut Oy sekä Kari Eilamo, EcoOnline Oy

Kaupan myötä EcoOnline pystyy jatkossa tarjoamaan asiakkailleen palveluja ja järjestelmiä, jotka kattavat kemikaaliturvallisuuden lisäksi työturvallisuuden ja -terveyden sekä laatu- ja ympäristöasioiden hallinnan.

“Nyt toteutettu yrityskauppa mahdollistaa asiakkaillemme monipuolisten HSEQ-palvelujen hankinnan kokonaisratkaisuna, joka sisältää tarvittavat järjestelmät, asiantuntijapalvelut sekä koulutukset. Yhdistämällä kahden alan johtavan toimijan voimat, pystymme jatkossa palvelemaan suomalaisia kemikaalien käyttäjiä, valmistajia ja toimittajia entistä paremmin”, toteaa EcoOnline Oy:n maajohtaja Kari Eilamo.

3T Ratkaisut Oy:n toimitusjohtaja Marko Vuorinen uskoo myös juuri tehdyn kaupan tuovan asiakkaille lisäarvoa.

“HSEQ Online ja 3T Monitor ratkaisujemme käyttäjät ovat olleet kiinnostuneita myös käyttöturvallisuustiedotteiden paremmasta hallinnasta ja kemikaaliturvallisuuden kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Keskusteluissa EcoOnlinen kanssa huomasimme nopeasti, että yhdistämällä osaamisemme tuomme kummankin osapuolen asiakkaille eniten lisäarvoa. Yhdessä voimme myös palvella kansainvälisiä asiakkaita paremmin ja nopeuttaa laajentumista uusille markkinoille”, toteaa Vuorinen.

Kuvassa vasemmalta: Heikki Laitinen ja Marko Vuorinen 3T Ratkaisut Oy, Kari Eilamo EcoOnline Oy

Julkaisuvapaa tiedote kaupasta löytyy täältä.


Lisätiedot:

Kari Eilamo, Maajohtaja, EcoOnline Oy, puh. 040 775 8395, kari.eilamo@ecoonline.com

Marko Vuorinen, Toimitusjohtaja, 3T Ratkaisut Oy, puh. 040 517 7675, marko.vuorinen@3tratkaisut.fi

Uutisarkisto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää tai onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä – Autamme mielellämme.

Tilaa uutiskirjeemme