EcoOnline ostaa ChemiControl ApS:n

Tanskan kemikaalidokumentaation hallintaohjelmistojen markkinajohtaja ChemiControl ApS ja EcoOnline ovat yhdistäneet voimansa.

Tanskan kemikaalidokumentaation hallintaohjelmistojen markkinajohtaja ChemiControl ApS ja EcoOnline ovat yhdistäneet voimansa. Yhdistyminen luo synergiaa asiakkaille ja vahvistaa EcoOnlinen asemaa kemikaalidokumentaation hallinnan ohjelmistojen markkinajohtajana Pohjoismaissa

– Olemme erittäin tyytyväisiä tästä yhdistymisestä. Tämä auttaa meitä parantamaan palvelua ja laatua asiakkaillemme Tanskassa, sanoo ChemiControl ApS :n perustaja ja kehitysjohtaja Henrik Stig Andersen.

– EcoOnlinella on resursseja ja osaamista viedä liiketoimintaa eteenpäin, sanoo Per Mølgaard Thorsen, yrityksen toinen perustaja ja talousjohtaja.

– ChemiControl on hieno yritys, jolla on hyvä tuote, osaava henkilöstö ja paljon asiakkaita. Odotamme innokkaina yhteistyötä ja synergiaetuja Pohjoismaissa, toteaa EcoOnline AS:n toimitusjohtaja Øyvind Thorsen.

ECOonline AS ostaa ChemiControl ApS:n 25. toukokuuta 2016. ChemiControl ApS kehittää ja tarjoaa kemikaalidokumentaation hallinnan ohjelmistoja Tanskan markkinoilla. Yhtiön kotipaikka on Århusissa Tanskassa. EcoOnline kehittää ja tarjoaa kemikaalidokumentaation hallinnan ohjelmistoja koko Pohjoismaissa, yhtiön pääkonttori on Tønsbergissa, Norjassa ja sillä on tytäryhtiöt Suomessa ja Ruotsissa.

 

Lisätiedot:

Chemicontrol ApS: Per M Thorsen, CFO puh +45 87 45 67 09
EcoOnline AS: Mr Øyvind Thorsen, CEO puh +47 33 01 68 08

Uutisarkisto

Tilaa uutiskirjeemme