EcoOnline AS:n uudeksi toimitusjohtajaksi Göran Lindö

EcoOnline AS:n hallitus sekä pääomistajat Summa Equity ja Viking Venture ovat erittäin iloisia ilmoittaessaan, että Göran Lindö on vastaanottanut tehtävän yrityksen toimitusjohtajana.

EcoOnlinen emoyhtiön EcoOnline AS:n uudeksi toimitusjohtajaksi Norjaan on nimitetty Göran Lindö, joka on aiemmin toiminut Dustin konsernissa tehtävässä Vice President, SMB & B2C. Hän siirtyy Øyvind Robert Thorsenin paikalle, jonka johdossa yritys on kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi kemikaalitiedon hallintajärjestelmäksi.

”EcoOnlinella on houkutteleva tuote- ja palvelutarjonta sekä liiketoimintamalli, jotka yhdessä laajan asiantuntijuuden ja vahvan yrityskulttuurin kanssa ovat tuoneet yritykselle johtavan aseman Pohjoismaissa. Kemikaaliturvallisuuden hallinta ei ole tärkeää vain EU:n lainsäädännön noudattamisen kannalta, vaan myös hyvän ja turvallisen työympäristön luomisessa työntekijöille. EcoOnlinella on loistavat mahdollisuudet nopeaan kasvuun mielenkiintoisella sekä kasvavalla ympäristön, terveyden ja turvallisuuden kentällä – tästä syystä odotan innoissani EcoOnlinen kehittämistä ja kasvattamista seuraavalle tasolle”, toteaa Göran Lindö, joka aloittaa toimitusjohtajana  toukokuun ensimmäisenä päivänä 2018.

Toimitusjohtajan tehtävistä siirtyvä Øyvind Robert Thorsen jatkaa yhtiön myynnistä ja markkinoinnista vastaavana johtajana sekä osakkeenomistajana.

Lisätiedot:

Kent Zehetner, hallituksen puheenjohtaja, EcoOnline AS, +4791813762

Göran Lindö, tuleva toimitusjohtaja, EcoOnline AS, +4745200660

Øyvind Robert Thorsen, lähtevä toimitusjohtaja, EcoOnline AS, +4790824055

Christian Melby, Partner, Summa Equity, +4795813277

 


Uutisoimme heinäkuussa 2017 osakekaupasta, jossa Summa Equity osti osake-enemmistön EcoOnlinesta. Lue uutinen ja lisätiedot pääomistajista täältä.

Uutisarkisto

Tilaa uutiskirjeemme